ΡΟΚΟΣ ΑΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ
Κατασκευή και Τοποθέτηση Υδρορροών Πάτρα


Η επιχείρησή μας “Ρόκος Αδιάκοπες Υδρορροές” η οποία εδρεύει στην Πάτρα, αποτελεί μία σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης υδρορροών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και σε κάθε κτίριο στην Πάτρα και όλη την Δυτική Ελλάδα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των υδρορροών έχουμε ως κύριο χαρακτηριστικό τον απόλυτο σεβασμό στους πελάτες μας δίνοντάς τους τις καλύτερες και ποιοτικότερες λύσεις για τον χώρο τους. Η πορεία μας ήταν σταθερά ανοδική, ωστόσο δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των πελατών κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη να δημιουργήσουμε κινητή μονάδα υδρορροών το έτος 2003.
 
Έτσι, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με πείρα 15ετίας και σε συνεργασία με την μεγαλύτερη και Νο1 εταιρεία υδρορροών ΒΙΟΜΕΤΑΛ Α.Ε., μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη λύση στον χώρο των υδρορροών.
 
Σε εμάς θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα υδρορροών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και βαρέος τύπου στηρίγματα λουκιού πάντα με τη σφραγίδα ΒΙΟΜΕΤΑΛ.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πάντα στοχεύουμε στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από την συνεχόμενη αναζήτηση νέων και βελτιωμένων λύσεων και προϊόντων στο χώρο των υδρορροών.

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


 
ΌΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 

Με ένα τηλεφώνημα, το κινητό συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας ώστε να σας προτείνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την σωστή τοποθέτηση της υδρορροής που είναι η καταλληλότερη επιλογή για τον χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα την Πάτρα και όλη την Δυτική Ελλάδα.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν από τα πρώτα μας
βήματα: σκεπάδες - υδραυλικούς - μηχανικούς.