ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κατασκευή και Τοποθέτηση Υδρορροών ΠάτραΗ υδρορροή είναι ένα σύστημα που προστατεύει από τα ορμητικά νερά της σκεπής και από τους παγοκρυστάλλους το χειμώνα, όχι μόνο το ίδιο το κτίριο αλλά και τους ανθρώπους. Έτσι, το σύστημα της υδρορροής σε μία στέγη είναι απαραίτητο για πολλούς λόγους ειδικά στην Ελλάδα που οι βροχοπτώσεις είναι συχνές. 

Η επιχείρησή μας “Ρόκος Αδιάκοπες Υδρορροές” η οποία εδρεύει στην Πάτρα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των υδρορροών είναι κοντά σας ώστε να σας δώσει την καλύτερη λύση για την κατασκευή και τοποθέτηση αδιάκοπων υδρορροών στην οικία, τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και σε κάθε κτίριο στην Πάτρα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροών σε νέες ή υφιστάμενες κατασκευές κτιρίων και κατοικιών, σε βιομηχανικά και δημόσια κτίρια στην Πάτρα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα. Ακόμα, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παλαιών ή φθαρμένων υδρορροών σε οικονομικές τιμές.
 
Σε συνεργασία με την μεγαλύτερη και Νο1 εταιρεία υδρορροών ΒΙΟΜΕΤΑΛ Α.Ε. σας εξασφαλίζουμε το μέγιστο βαθμό αντοχής, ανθεκτικότητας και στεγανότητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 
 
Η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση των υδρορροών, η άριστη αισθητική του τελικού αποτελέσματος, που επιτυγχάνεται από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες μας, καθιστούν την επιχείρησή μας από τις πιο αξιόπιστες στον τομέα των υδρορροών σε όλη την Πάτρα. 
 
Με ένα τηλεφώνημα, το κινητό συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας ώστε να σας προτείνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την σωστή τοποθέτηση της υδρορροής που είναι η καταλληλότερη επιλογή για τον χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα την Πάτρα και όλη την Δυτική Ελλάδα.
Υδρορροές Πάτρα
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
  Εσωτερικά λούκια στέγης
  Εξωτερικά λούκια στέγης
  Ειδικά τεμάχια στέγης
  Επενδύσεις σε ξύλα στέγης

ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ:
Μηχάνημα διαμόρφωσης ανοικτής υδροορροής (λούκι)

Μηχάνημα διαμόρφωσης κλειστής υδροορροής Ø80 κ' 6x8 (γωνίες, σίγματα, κτλ)

Στράζα διαμόρφωσης φύλλου αλουμινίου για εσωτερικά λούκια

Μηχάνημα αδιατάραχης κοπής μπετόν (για τις κατεβασιές)

Ηλεκτρικά πριόνια ακριβής κοπής κλειστής υδρορροής
 
 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ